Försäljning
Solstad/SAABINO Solstad 9-5 Turbo, Robert Solstad

En Solstad Saab 9-5 Biltransport, transporterar en annan Solstad Saab 9-5 Extra lång pickis som specialbyggdes åt ett filmteam, massa extra finesser.

SOLSTAD SAAB 900

Robert Solstad / Solstad Saab/ Biltransport

Många gånger jag köpte nya bilar från Saab fabriken så hade de alltid några de bakade in i paketet som jag inte ville ha, men priserna brukade bli så rätt att man tog dem ändå. den vita 900 an till vänster var en sådan. Det var bara en 2,3 I och utan Turbo vill man helst inte ha en Biltransport. så den blev stående vid sidan några månader.

En Fredag kväll när alla i verkstaden gått hem satt jag och min goda vän Christian Ivarsson från Bräkne Hoby känd för sina blåa långa och super korta Saabar. Vi fick för oss att göra en sexhjuling med tak, Vad annars göra en helg ?

Flera överblivna bakpartier fannns ju redan från biltransportbyggen, vi kapade den nya bilen bakom bak axeln och satte dit en som var kapad framför bak axeln, det var en del mätande innan vi fick ihop det. Måndag morgon var den ihop svetsad men inte taket. Det fick Roger Herrlin som jobbade hos mig då ta hand om en överjävlig plåtslagare. Bilen såldes direkt första gången vi visade den på en mässa ( Elmia custom motor show ) Jag bytte sen efter några år in den igen vid en annan försäljning, körde i den själv ett tag den var rätt kul. sen sålde jag den till Kent Plateryd ( Custom by Kent ) Det sista jag hörde om den var att den frontalkrockatt och hamnat på skroten.


PRISER FINNS PÅ VÅR NYA HEMSIDA.


GÅ TILL : www.robertsolstad.com 

 

 

   • Aluminiumskärm Boogie 
  • Komressor Thomas 12 volt Pris 
  • Luftbälgar finns i många modeller
  • Luft tank i aluminium
  • Warner Vinch & Superwhinchar
  • Lastförskjutningsskydd
  •  

Tack För besöket


SOLSTAD SAAB 9-5 BILTRANSPORT

SOLSTAD CHASSIN